Tijdloos modern in nieuwbouw familiehuis

Projecten particulier, interieuradvies op maat!

Wilt u uw totale woning of slechts één ruimte opnieuw inrichten en stylen? Sigrid Medema Interieur helpt u graag! Advies over een nieuwe indeling, meubels, wand- en raamdecoratie, licht- en kleuradvies, het is allemaal mogelijk. Ook kunt u zich beperken tot een kleuradvies of een

gordijn- en raamdecoratieadvies. Want ook met kleine aanpassingen kan uw interieur al snel een nieuwe sfeer ademen.

 

Een prachtig, evenwichtig interieur

De kracht van Sigrid Medema Interieur is uw wensen en ideeën te vertalen in kleuren, materialen en uitstraling. Dat resulteert in een prachtig, evenwichtig interieur. Benieuwd? Kijkt u zelf maar. Hieronder ziet u een selectie van de projecten die door Sigrid Medema Interieur de afgelopen jaren met plezier en trots zijn ontworpen en gerealiseerd.

 

Wist u dat…

Ons naaiatelier en de stoffeerder zorgen, samen met mij, voor het perfecte maatwerk. Of het nu gaat om het herstofferen van uw bank, vervaardigen van een lampenkap dan wel het maken van gordijnen en blinds. We verzorgen het en leveren vakwerk! Diverse soorten vloeren, traplopers en vloerbedekking worden door vakmensen die verbonden zijn aan Sigrid Medema Interieur gelegd. Alle montages zijn in eigen beheer. U heeft er geen omkijken naar. Sigrid Medema Interieur bewaakt het tijdspad, de kwaliteit en het budget!